Відомий підприємець Ігор Гуменний кращим прем’єром вважає Володимира Гройсмана

Відомий український підприємець, президент UBC Group Ігор Гуменний називає кращим прем’єр-міністром України Володимира Гройсмана. Таку думку він висловив на своїй сторінці у соцмережі після того, як видання «Новое время» оприлюднило рейтинг прем’єрів.

«НВ провів опитування: три кращих і три гірших прем’єра. Моя версія, – пише Ігор Гуменний. – 1.Володимир Гройсман. Структурний реформатор, ідеолог і виконавець однієї із самих прогресивних і успішних українських реформ – децентралізації. Прогнозована, збалансована економічна політика. Економіка постійно росла. Все було стабільно. Вперше в історії України автоматично повертали НДС».


На друге місце відомий підприємець поставив Віктора Ющенка. На третє – Арсенія Яценюка. Найгіршими прем’єр-міністрами України Ігор Гуменний вважає Вітольда Фокіна і Валентина Симоненка.

«Від діючого прем’єра у короткостроковій перспективі очікую простих, швидких дій по виводу України із карантину. Практичних кроків щодо збалансування української енергетики і стимулювання відновлення економіки, – коректно висловлює Ігор Гуменний свої побажання керівнику нинішнього уряду Денису Шмигалю. – У стратегічному плані – розуміння важливості реіндустріалізації, бачення нашого економічного майбутнього і дорожньої карти» .

UBC Group, президентом якого є Ігор Гуменний, – торгово-промисловий холдинг, світовий лідер, який працює у галузі холодильної техніки і промопродуктів. Компанія працює понад 20 років і поставляє продукці у 120 країн світу. Серед її клієнтів є такі відомі торгові марки, як Coca-Cola, Pepsi, Carlsberg, Heineken, ABInBev, SABMiller, MolsonCoors, Nestle. Підрозділ холдинга «UBC Сool» – включають у себе завод у Харківській області і завод «UBC Green Сool» у місті Вінниці.

Нагадаємо, “Україні немає звідки падати” – власник великого вінницького бізнесу про наслідки пандемії .

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook