У Вінниці побільшало зареєстрованих підприємців

З початку року на території Вінницької міської об’єднаної територіальної громади державними реєстраторами зареєстровано 1804 нових суб’єктів підприємницької діяльності з яких 298 юридичних осіб та 1506 фізичних осіб-підприємців; припинили діяльність 1348 суб’єктів підприємницької діяльності, з яких 10 юридичних осіб та 1338 фізичних осіб-підприємців.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

За його словами, не зважаючи на непросту ситуацію та запроваджений карантин, збережено позитивний баланс створених СПД (+466 СПД за шість місяців), що свідчить про позитивний в цілому бізнес-клімат на території нашого міста та сприятиме розвитку економічного потенціалу Вінниці.

Не менш важливим аспектом є стала робота Центру надання адміністративних послуг «Прозорий офіс». За перше півріччя в Центрі було надано 245603 послуги, найбільш популярними з них були: послуги у сфері соціального захисту населення – 69947, послуги з пенсійного забезпечення – 50564, послуги з реєстрації місця проживання – 47104. Крім того, проведено 9762 реєстраційні дії у сфері реєстрації бізнесу та надано 6882 послуги з реєстрації речових прав на нерухоме майно.

“Нагадую що Вінницький ЦНАП зберігає статус найпотужнішого ЦНАПу України, надаючи відвідувачам 582 різноманітних адміністративних та інших видів послуг”, – пише Андрій Очеретний.

Нагадаємо, мер Вінниці Сергій Моргунов розказав про новий ЦНАП, який відкриють на Замості.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook