Податківці попередили роботодавців Вінниці, що почнуть перевірки з 1 лютого

За інформацією управління податкового аудиту ГУ ДПС у Вінницькій області за результатами контрольно-перевірочної роботи протягом січня-вересня 2020 року до зведеного бюджету надійшло 42,7 млн грн. Рівень  стягнення узгоджених сум склав 60,8 відсотків

У підрозділі додають, що за цей час фахівцями податкового аудиту проведено 1975 перевірок. У тому числі 90 – планових, 1492 – позапланових, 393 – фактичних. 

За результатами завершених перевірок до бюджету донараховано податків і зборів на суму 113,5 млн грн. Разом із тим, з початку року узгоджено 76 планових, 1481 позапланову перевірку та 371 фактичну перевірку у наслідок чого, до бюджетів усіх рівнів донараховано та пред’явлено до погашення 70,2 млн. грн. З них, за актами перевірок звітного року донараховано та узгоджено 59,5 млн грн. Загальний рівень узгодженості донарахованих сум складає 61,9 відсотків. 

“За результатами перевірок збиткових підприємств зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на  3,9 млн грн, чим упереджено несплату податку на прибуток в наступних податкових періодах на 699 тис. грн”, – інформує сектор пресслужби ГУ ДПС у Вінницькій області.

Також за результатами контрольно-перевірочної роботи зменшено  залишки від’ємного значення з ПДВ, які включаються до податкового кредиту наступних податкових періодів, на 41,1 млн грн. 

Нагадаємо, податковий борг підприємств Вінниччини зменшився на 32,7 млн грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook