Вінницькі митники затримали на кордоні іноземця зі зброєю

У пункті пропуску «Бронниця-Унгурь» митного поста «Дністер» Вінницької митниці в іноземця вилучили пістолет із набоями. Це трапилось на смузі руху «зелений коридор» у напрямку «виїзд з України».

“Під час проведення митного та прикордонного контролю в салоні автомобіля «MITSUBISHI PAJERO», який належить громадянці Молдова, вилучили пістолет «BAIKAL-442». Він був споряджений набоями калібру 9 мм”, – інформує Вінницька митниця ДФС.

Завдяки оперативній інформації, отриманої від Управління Служби безпеки України у Вінницькій області, митники вжили всіх необхідних заходів, щоб недопустити незаконне переміщення через митний кордон України вогнепальної зброї.

За даним фактом Вінницька митниця ДФС до Управління Служби безпеки України у Вінницькій області направила повідомлення про кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ст.201 Кримінального кодексу України. Санкції цієї статті – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook