Патрульні виявили за кермом чоловіка у стані наркотичного сп’яніння

22 листопада інспектори затримали на проспекті Космонавтів водія з ознаками наркотичного сп’яніння. Це сталося близько другої години, повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

– На проспекті Космонавтів патрульні помітили автомобіль Renault Logan, у якого не працювала ліва фара ближнього світла у темну пору. Водія зупинили і під час спілкування виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння: тремтіння пальців рук, відсутність реакції зіниць очей на світло та підвищена жвавість, – коментують у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

Під час поверхневої перевірки у водія знайшли два перерові згортки.

– У згортках була подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору, а також білий порошок. Ймовірно, що це наркотики.  Керманич погодився пройти огляд у нарколога. У його організмі виявили канабіс і амфетамін, – додають у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.

– Усього за ніч з 21 на 22 листопада вінницькі патрульні виявили та склали адміністративні протоколи за керування напідпитку на десятьох водіїв, – підкреслюють у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

На порушника склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 КупАП (не працювала ліва фара в режимі ближнього світла).

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook