Директору вінницького водоканалу хочуть дати премію

Керівника комунального підприємства КП”Вінницяоблводоканал” хочуть преміювати. Ця пропозиція розглядалася на засіданні постійної комісії Вінницької обласної ради з питань бюджету, фінансів та обласних програм. Як повідомив на своїй сторінці у соцмережі депутат обласної ради Микола Вінничук, загалом члени комісії премію керівнику водоканалу погодили

За інформацією газети «Місто», премія Олександру Чернятинському має скласти 40% від посадового окладу. Подання на преміювання керівників обласних комунальних підприємств надходить до бюджетної комісії від одного зі структурних підрозділів обласної ради. Члени комісії голосують за це рішення, даючи чи не даючи згоду на преміювання – і цей документ одразу ж направляється на підприємство, так би мовити, до виконання.

Премія для директора “Вінницяоблводоканалу” особливо цікава у світлі ситуації, яка склалася на цьому підприємстві через заборгованість за електроенергію. За інформацією енергетиків, водоканал боргує їм понад 50 мільйонів гривень.

Уже тривалий час ПАТ «Вінницяобленерго» та ТОВ «Енера» погрожують водоканалу відключенням від електропостачання. Відповідно усе місто Вінниця тоді залишається без води – попри те, що 98% містян справно сплачують за воду.

Нещодавно ТОВ «Енера» знову повідомило про відключення водоканалу.

19 листопада у вінницькому Господарському суді розглядався позов «Вінницяобленерго» до «Вінницяоблводоканалу». Суд постановив стягнути з водоканалу майже 26 мільйонів гривень заборгованості.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook