У Вінниці Nissan в’їхав у стіну житлового будинку, водій загинув

Ранком, 22 листопада, у Вінниці автомобіль Nissan Sunny в’їхав у стіну житлового будинку. Водій загинув на місці пригоди. Поліція розпочала розслідування.

“Аварія близько 09.00 на проспекті Коцюбинського. За кермом транспортного засобу перебував 63-річний вінничанин. Попередньо встановлено, що чоловік в’їхав у стіну житлового будинку тому що не впорався з керуванням”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

На місці події слідчо-оперативною групою поліцію здійснила першочергові слідчі дії – огляд місця події, опитування очевидців та свідків аварії.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання – до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 21 листопада у Вінниці трапилась ще одна резонансна дорожня пригода за участі Nissan: Велосипедист раптово виїхав на перехрестя – його збив «Нісан»

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook