У Вінниці відремонтували головну магістраль Сабарова

У Вінниці капітально відремонтували першу чергу вулиці Черняховського

Ремонт центральної вулиці мікрорайону Сабарів виконувався у комплексі – з оновленням дороги, тротуарів, зупинок, освітлення та додатковою підсвіткою пішохідних переходів.

“Вулиця Черняховського – головна магістраль мікрорайону Сабарів. Так вона виглядає після капітального ремонту. Більше півтора кілометра дороги оновили за комплексним підходом. Для мешканців важливо, щоб район далі розвивався і тут ставало комфортніше і безпечніше.

Роботи розпочали з реконструкції мережі водопроводу. Згодом постелили новий асфальт на дорозі, облаштували тротуари, нові посадочні павільйони. Тепер вулиця стане набагато світлішою завдяки 40 LED-ліхтарям. Додаткова підсвітка облаштована на пішохідних переходах – задля безпеки. А сама територія буде під наглядом відеокамер. Важливо також, що повітряні лінії електропередач «сховали» під землю.

Це перший етап реконструкції вулиці Черняховського. Наступного року роботи продовжаться”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук мер Сергій Моргунов сьогодні, 22 листопада.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook