У зоопарку приступили до будівництва центру сімейного дозвілля

На території Подільського зоопарку розпочали роботи з будівництва адміністративної будівлі з вхідною групою в рамках реалізації проекту “Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля” (І черга).

«Попри холодну вітряну погоду будівельники не втрачають часу. Доки землю не скували морози, проводять підготовчі роботи, прокладають необхідні комунікації, риють котлован, щоб закласти фундамент», – повідомляє прес-служба закладу.

Роботи проводить ТОВ “Підприємство “Агропродсоюз”. Згідно даних аналітичної системи публічних закупівель Prozorro саме з цим підприємством ВОКСЛП “Віноблагроліс”, який є замовником закупівлі, 13 листопада уклав договір. Всього ж на тендер з очікуваною вартістю у понад 13 мільйонів гривень претендувало шість підприємств. Втім, два інших учасники, які також запропонували вигідні пропозиції, за рішенням тендерного комітету були відхилені. Першу чергу мають завершити до 31 грудня 2020 року. Фінансують будівництво з трьох бюджетів: державного, місцевого і за власні кошти підприємства.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook