Побили і забрали телефон Двох вінничан, 17 і 18 років, затримали  за розбійний напад  на студента з Індії

Побили і забрали телефон Двох вінничан, 17 і 18 років, затримали за розбійний напад на студента з Індії

Двох молодих вінничан звинувачують у розбійному нападі на студента-медика з Індії. Біля гуртожитку його побили, відібрали у бідолахи телефон, вартість якого 12 500 гривень.

  • 15 листопада до поліції надійшло повідомлення, що близько 18.00 біля студентського гуртожитку на вулиці Пирогова двоє молодиків, застосувавши фізичну силу, та, погрожуючи пістолетом, заволоділи мобільним телефоном у 20-річного громадянина Індії, який навчається у вінницькому університеті, – повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області.
    Знайшли підозрюваних у нападі оперативно, поліцейські затримали їх неподалік Центрального ринку. Старший – студент ПТУ, молодший – уже мав проблеми із законом. Як дізналося “Місто”, молодики шукали, як “перепрошити” телефон – позаяк у мобільному і мова, і усі налаштування були… рідною мовою власника телефону, а він – індієць.
  • …17-ти… та 18-річні вінничани. Молодший з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі. У хлопців вилучили телефон потерпілого та пневматичну зброю: пістолет “SAS”, – розповів про затриманих начальник Вінницького відділу поліції Сергій Синявський.
    У пресслужбі прокуратури Вінницької області інформують, що затриманим уже повідомили про підозру за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб.
  • За клопотанням прокуратури Вінницької області судом обрано стосовно підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, – зазначають у пресслужбі обласної прокуратури.
    Водночас, коли правоохоронці почали з’ясовувати усі обставини справи, то з’ясувалося, що затримані юнаки можуть мати відношення до ще одного пограбування, жертвою якого теж став індійський студент.
  • Під час перевірки підозрюваних до вчинення аналогічних злочинів на території міста з’ясувалось, що вони причетні ще до одного подібного злочину, жертвою якого став студент-іноземець, – повідомляють у відділі комунікації поліції області.
    Того разу здобиччю теж був мобільний телефон.
    Ірина ЖУК