На Вінниччині у трьох ДТП травмувались два водії та неповнолітній пішохід

16 вересня близько 11:40 у Вінниці на перехресті вулиць Заболотного та Пирогова сталася ДТП.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

74-річний водій автомобіля Tesla, виїжджаючи на перехрестя, зіткнувся з автомобілем Peugeot, за кермом якого перебував 48-річний мешканець Вінницького району. Внаслідок аварії водія Peugeot було госпіталізовано. Водій Tesla пройшов огляд і був тверезим.

Того ж дня у Жмеринці сталось два ДТП. У першому випадку 39-річний керманич Dacia Sandero, рухаючись вулицею Птахіна, допустив наїзд на 14-річну дівчинку, яка перетинала проїзну частину у не відведеному для цього місці. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження та доставлена до лікарні. У водія відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

минулої доби у трьох дтп травмувались два водії та неповнолітній пішохід: слідчі встановлюють обставини аварій

А близько 17:24 також на одній із вулиць Жмеринки 30-річний водій Volkswagen Caddy, виконуючи маневр повороту, допустив зіткнення з мотоциклом Lifan під керуванням 27-річного місцевого жителя. У результаті – мотоцикліст зазнав травмувань та був доставлений до медичного закладу. Керманич легковика освідуваний, тверезий.

минулої доби у трьох дтп травмувались два водії та неповнолітній пішохід: слідчі встановлюють обставини аварій

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та проводять розслідування.

Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook