У Вінниці оголосили проведення чергового аукціону з продажу земельної ділянки

Аукціон заплановано на 3 жовтня на офіційному майданчику системи «Прозорро.Продажі». На аукціон буде виставлено ділянку площею 1,03 гектара, розташовану на вул. Академіка Янгеля. Цільове призначення ділянки – розміщення промислових об’єктів. Організатором торгів виступає Вінницька міська рада через департамент земельних ресурсів.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Як повідомив директор департаменту земельних ресурсів Сергій Кушнірчук, аукціон пройде в електронному форматі, який доволі добре себе зарекомендував і підтвердив свою ефективність. Адже його головні принципи – відкритість та прозорість. Оголошення про торги вже опубліковано на ресурсі «Прозорро.Продажі».

«Йдеться про доволі простору територію у виробничій частині вулиці Академіка Янгеля. Це найкраща пропозиція для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних споруд та будівель підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості», – зазначив директор департаменту.

За його словами, стартова вартість представленої ділянки визначена на рівні експертної грошової оцінки і становить 6,9 млн грн. Переможцем стане той, хто запропонує найвищу ціну.

«До речі, у першому півріччі від продажу землі нашому департаменту вдалось залучити до бюджету Вінницької громади 66,2 млн грн, що перевищує відповідний показник минулого року у 2,5 раза. Це кошти, які працюють, зокрема на оборону, – каже Сергій Кушнірчук. – Ще одним результатом такої діяльності є стимулювання розвитку економіки, зміцнення стійкості нашої громади».

Торги у формі електронного аукціону за вказаною земельною ділянкою відбудуться 3 жовтня. Щоб мати змогу взяти у них участь, потрібно зареєструватися за посиланням.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook