«Країна мрій» та інші розваги: літні активності для маленьких переселенців з Маріуполя

Літо – це час веселощів та незабутніх моментів для дітей. Вже третій рік поспіль у таборі «ЯМаріуполь.Родина» відпочивають та відновлюють сили діти, які переїхали до Вінниці з окупованого міста на Донеччині. Щоб забезпечити активне та незабутнє дозвілля для юних відпочивальників, працівники відділу молодіжної політики Вінницької міської ради разом з КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» організували похід до Подільського зоопарку, парку динозаврів та розважального центру «Країна мрій».

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, цього разу відпочили близько 80 дітей різного віку. Всі учасники заходу залишилися задоволені можливістю побачити та погладити тваринок.

«Похід у зоопарк для дітей – це чудова можливість відпочити на свіжому повітрі, поспостерігати за поведінкою тварин та навіть їх погодувати. Діти були дуже задоволені, і багато позитивних емоцій у них викликали папуги та шимпанзе. Нам надзвичайно приємно бачити такі щирі емоції дітлахів, тому будемо продовжувати організовувати для них різні заходи», – зазначила Юлія Мончак.

Щоб психологічно розвантажити та відволікти дітей від реалій сьогодення, представники Вінницької міської ради регулярно ініціюють тематичні заходи.

«Спільні емоції й активності зближують. Отож, такі зустрічі потрібні для розвитку дітей. Тут крутий простір для самовираження, різні види активностей та, що важливо – це сімейне дозвілля, яке наповнить їх незабутніми емоціями», – каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира додав, що кожна дитина повинна мати яскраві спогади та щасливе дитинство: «Під час заходів малеча відпочивала, а ми зі свого боку раділи від їхніх посмішок», – каже він.

Також він додав, що в планах – щоб кожна табірна зміна, що відпочиває в оздоровчому центрі «ЯМаріуполь.Родина», відвідала дитячий розважальний центр «Країна мрій».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook