У Вінниці чоловік забив товариша до смерті ніжкою від стільця

Злочин стався 19 червня в одній з кімнат гуртожитку у спальному районі Вінниці. Слідством встановлено, що близько третьої години ночі 56-річний потерпілий запросив у гості товариша та його сестру. Разом розпивали алкоголь. Під ранок між чоловіками виник конфлікт і гість ніжкою від стільця до смерті побив господаря. Після скоєного зловмисник вирішив втекти з місця події та забрати із собою сестру. Однак жінка була не в змозі йти через стан сп’яніння, тому фігурант відлупцював і її.

Про це інформує Місто, посилаючись на ГУНП у Вінницькій області.

Про те, що сталось в поліцію повідомили сусіди. 47-річного зловмисника розшукали оперативники відділу поліції № 2 Вінницького райуправління на березі річки в іншому районі міста, де він відпочивав зі знайомим. За силової підтримки спецпідрозділу КОРД чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

до смерті побив знайомого ніжкою від стільця – поліція затримала вінничанина

Відомо, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини та провів за ґратами понад 18 років.

до смерті побив знайомого ніжкою від стільця – поліція затримала вінничанина
до смерті побив знайомого ніжкою від стільця – поліція затримала вінничанина

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру, суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Йому загрожує черговий термін покарання – до 15 років в’язниці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook