Мер Сергій Моргунов зустрівся з майбутніми школярами

Сьогодні пройшла вже традиційна для міста зустріч Вінницького міського голови Сергія Моргунова з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленого батьківського спілкування, які цьогоріч підуть до першого класу. Цьогоріч зустріч відбулась у розважальному закладі “ДиноПарк Вінниця”.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Майбутні школярі отримали у подарунок рюкзаки та шкільне приладдя, також для них провели екскурсію Подільським зоопарком та “ДиноПарком”.

Радий нашій зустрічі напередодні важливої події у вашому житті. Зараз для вас найголовніше – здобувати знання і добре вчитися. І, звичайно, у школі у вас з”явиться багато нових друзів,

– зазначив Сергій Моргунов.

Крім того, політик побажав дітям вдалого навчання.

Я бачила по телевізору, як динозаври всі загинули. А потім їхні кісточки знайшли і відправили до музею. Тут я не побачила нових динозаврів, бо вже раніше була в «ДиноПарку» з татом. Ці динозаври як живі, мені тут так цікаво, що я не можу передати. Он там недалеко народилося маленьке динозавренятко і воно дуже цікаве,

– поділилась своїми враженнями від зустрічі Анна Сторожук – майбутня учениця школи №11.

За словами опікунів дівчинки, вони забрали малечу до себе через півтора місяці від її народження. Дитина народилась дуже маленькою та довго пробула в лікарні, проте згодом все стало якнайкраще.

Своєю чергою представники “ДиноПарку” подарували маленьким відвідувачам іграшкових динозаврів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook