У мера Вінниці новий заступник, а в депутатському корпусі зміни

Чергова сесія Вінницької міськради, яка відбулась 29 листопада, достроково припинила повноваження депутатів Андрія Очеретного та Ігоря Скоромного. А на позачерговій сесії, яка відбулась за півгодини по завершенні чергової, депутатському корпусу вже представили нових депутатів – Сергія Кушніра та Дмитра Миру.

Андрія Очеретного того ж дня затвердили на посаді заступника міського голови. А от на яку нову посаду, що не дозволятиме суміщати депутатські обов’язки, переходить Ігор Скоромний оголошувати не поспішають.

“Поки не можу розголошувати на яку посаду, що не дозволятиме йому надалі суміщатиме ще й депутатські обов’язки, переходить Ігор Скоромний, але приємно, що він і надалі працюватиме у рідному місті”, – заявив мер Вінниці Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що Андрій Очеретний та Ігор Скоромний були депутатами Вінницької міськради 6 та 7 скликань. Колеги проголосували за складання ними депутатських повноважень, враховуючи їх особисті заяви та висновок постійної комісії міськради з питань законності, депутатської діяльності і етики.

Що стосується нових депутатів Вінницької міськради Дмитра Мири та Сергія Кушніра, то перший буде включений замість Ігоря Скоромного до постійної комісії міськради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи, а другий увійде до постійної комісії міськради з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Довідково:

Сергій Кушнір 1981 року народження. У 2003 році закінчив Одеську державну академію будівництва та архітектури. У 2015 році закінчив Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, здобув кваліфікацію магістра водних ресурсів і державного управління. У квітні-жовтні 2016 року працював на посаді керівника Служби Віце-прем’єр-міністра України. 2016–2017 роки – заступник Міністра Кабінету Міністрів України. У 2017 році призначений заступником Держсекретаря Кабміну.

Дмитро Мира народився у Ямполі Вінницької області у 1989 році. У 2012 році закінчив Вінницький державний педагогічний університет, отримав диплом за спеціальністю «вчитель математики та економіки». З 2014 року – голова Вінницької молодіжної ради. Професійну діяльність розпочав у 2012 році педагогом-організатором Центру підліткових клубів за місцем проживання. З 2014 по 2016 рр. – завідувач відділом організаційно-масової роботи КЗ «Центру підліткових клубів за місцем проживання». З вересня 2016 року призначений на посаду директора цього закладу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook