У Вінниці обговорювали бізнес-тренди 2020 року

У Вінниці 28 листопада відбувся бізнес-інтенсив «Тренди 2020». Експерти розповіли, які тренди будуть визначальними у нступному році та на що звернути увагу, щоб бути успішним підприємцем у добу змін.

За словами відомі українських спікерів, найважливішим трендом сучасності є навчання та саморозвиток, адже світ дуже швидко змінюється.

«Зміни в світі відбуваються всюди і підхід до формування вашої бізнес-стратегії – це «стабільна нестабільність». Все, що ви напланували на роки, може помінятися. Гнучкість – це головний підхід до планування до розробки стратегій і формування вашого бізнесу. Як бути успішним у світі швидких змін? Напевно, в першу чергу, – це навчання. Голова компанії відповідає за навчання свого персоналу. Вчіться і будьте готові реагувати на зміни зовнішнього середовища», – зауважує виконавчий директор Асоціації «Інноваційний розвиток України» Юрій Пивоваров.

«Ви маєте створювати мобільні додатки, адже більше 60% людей купують саме з мобільних телефонів. Ваші продукти і ваша компанія має бути представлена в мобільних додатках. Другий тренд – автоматизаціях всіх процесів, хоч і робот ніколи не замінить людину. Для того щоб людина залишалася незамінною, потрібно постійно розвиватися. Зараз активно розвивається штучний інтелект та доповнена реальність, її можна побачити в будь-яких продуктах. Ще один тренд – це те, що освіта також йде в онлайн», – говорить сертифікований бізнес-тренер і консультант з управління Катерина Балановська.

Як зазначила організаторка бізнес-форуму «Тренди 2020», президент Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька, це не лише навчальний семінар для представників бізнесу, а й гарний майданчик для напрацювання ділових контактів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook