У Вінниці новорічні герої влаштують велозаїзд

У Вінниці знову влаштують традиційний ”Велопарад Дідоморозів”. Його планують провести 2 січня біля вінницької вежі. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці заходу.

Щоб взяти участь в заїзді, необхідно приїхати на велосипеді в одязі Діда Мороза/св. Миколая/Санта Клауса/Йолопукі чи в інших новорічних образів. Якщо немає відповідного одягу, можна одягнути лише бороду, червону шапку, червоні черевики чи взяти мішок тощо.

Разом з тим, організатори (“Критична маса Вінниця”, “Клюб рандоннерів Святий Матраце” та ГО “Вінниця Мобільна”) задля безпеки просять вдягнути шолом та нагадують за дотримання карантинних обмежень.

Учасники велозаїзду отримають подарунки. Крім цього будуть змагатися у чотири номінації “Найкращий чоловічий образ”, “Найкращий жіночий образ”, “Навколоноворічний креатив” та “Найліпше прикрашений байк”.

– Ми – не секта, не партія і ми нічого не пропагуємо даним заходом. Ми – це усі, хто вважає, що велосипед – більше, ніж просто велосипед. Усе це – тільки заради власної розваги та фану – йдеться в повідомленні.

Учасники проїдуть наступним маршрутом: Європейські площа – Грушевського – Центральний парк – пл.В.Стуса (книжка) – Урожай – Келецька – Космонавтів – Хмельницького шосе Центральний парк – Грушевського – Європейські площа – Майдан Незалежності.

Велозаїзд відбудеться 2 січня 2021 року – збір учасників розпочнеться о 12:00 на Європейській площі, звідки о 12:30 він і стартує.

У випадку несприятливих погодних умов захід не буде переноситись на іншу дату. Організатори не несуть відповідальності за здоров’я та життя учасників.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook