«Завдяки захисникам ми тут, тому ці кошти тільки для них»: у Вінниці завершили благодійний турнір із волейболу, під час якого зібрали майже 20 тисяч для ЗСУ

30 березня, у Вінниці завершився чотириденний турнір з волейболу серед вчителів закладів освіти ВМТГ. Організатор турніру – департамент освіти міської ради та профспілка закладів освіти міста.

23 школи, а це майже 100 учасників, змагались за першість, а кошти, які отримали від профспілки за перемогу, і внески, які давали за участь, віддали на ЗСУ.

Як розповіла учасниця з ліцею №20 Вікторія, то вона не вперше на цьому турнірі. «Мені подобається атмосфера, яка панує тут та єдність між педагогами Вінниці. Цьогоріч змагання особливі, адже ми усі робимо добру справу, оскільки завдяки захисникам ми тут, отож ці кошти тільки для них», – каже вона.

Вінницькі педагоги боролись за перемогу до останнього, аби отримати задоволення від гри та задонатити на важливі речі для українських Збройних Сил.

Після фінального етапу результати змагання такі:

1 місце – команда ліцею №13;

2 місце – команда ВВПУСП;

3 місце – команда ліцеїв №20 та №31;

4 місце – команда ліцеїв №№4, 6, 30 та «Дельфін».

Від імені директорки департаменту освіти ВМР та від себе особисто учасників й переможців привітав голова міської організації профспілки працівників освіти і науки Петро Соловей: «Окрема подяка за ваш добрий вчинок, адже усі кошти ви спрямували для українських героїв, а це 18500 тисяч гривень», – зазначив він.

Також обрали «кращого гравця», «кращу гравчиню». Відзначили особливого учасника – військовослужбовця Збройних Сил України Геннадія Суровця.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook