«Запам’ятався матч в Ужгороді»

Там брати Брижчуки забили по голу

Півзахисник «Ниви», віце-капітан Тимофій Брижчук розповів, чим займається під час карантину.

– Знаходжусь вдома, проводжу більше часу із рідними. В основному займаюсь підтриманням себе в хорошій фізичній формі. Адже ми провели тривалі збори і вже були готові стартувати в чемпіонаті, – каже він.

Гравець вважає нинішню ситуацію нелегкою для жителів України. Адже багато людей втратили роботу, не можуть займатися улюбленою справою, хобі тощо.

– Але потрібно розуміти, що від нашої дисципліни і дотримання усіх правил залежить, як довго триватиме цей карантин. Хотілось б, щоб все швидше закінчилось, і ми змогли повернутися до звичайного життя, – наголошує Тимофій Брижчук.

Нивівець вважає, що підготовчий період був досить плідним.

– Ми боролися із сильними суперниками, відпрацьовували нову модель ведення гри, яку нам запропонував тренерський штаб. Тепер більше тримаємо м’яч, стараємось виходити в пас із оборони і грати першим номером, коли це дозволяє суперник, – ділиться Тимофій. – Щодо кадрового підсилення, то воно було не масштабним, а точковим. Робимо ставку на місцевих вихованців. Гадаю, що це хороша можливість для молодих гравців зарекомендувати себе на дорослому рівні.

З першої частини чемпіонату України Тимофію Брижчуку найбільше запам’ятався матч в Ужгороді.
– Там мені і моєму брату Антону вдалося забити по голу. А нашій команді вдалося святкувати важливу перемогу. Це було дійсно круто, – каже він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook