Юний вінничанин став чемпіоном Вінниці з шахів серед чоловіків

У МДЮСШ №6 міського спорткомітету відбувся чемпіонат Вінниці із класичних шахів. На старт вийшли 66 спортсмени не нижче другого спортивного розряду. Змагання мали відкритий характер. Тому на старт вийшли не лише представники Вінниці, але й гравці зі Жмеринки, Калинівки, Немирівського району тощо.

Про це повідомляє Вінниця Спортивна.

Юний 14-ти річний Юрій Штомпель впевнено став чемпіоном Вінниці з шахів серед чоловіків. Він дуже впевнено пройшов турнірну дистанцію і не залишив жодного шансу на конкуренцію своїм суперникам, в підсумку вісім очок із девяти можливих, сім перемог і дві нічиї. Сім очок виборов учень спортшколи №6 КМС 18-ти річний Дмитро Щербина. Бронзовим призером став майстер спорту України Олег Биковський. Слід відзначити наступних шахістів, які зайняли високі місця: 4 – Владислав Пюро, 5 – Артем Андрієнко, 6 – Карина Степанюк (всі-Вінниця). Серед жінок чемпіонкою стала Карина Степанюк(Вінниця), срібна нагорода в Анни Кавун (Немирів), бронза в Катерини Баніної (Вінниця).       

«Мені вдалося вперше виграти такий престижний турнір, чому я дуже радий, що став чемпіоном Вінниці з класичних шахів! Цей титул здобув вперше! До цього я вигравав багато юнацьких турнірів, але дорослий і такий престижний вперше. Декілька місяців назад я виконав норматив майстра спорту України у Всеукраїнському змаганні, але мені поки не вистачає рейтингу для присвоєння цього високого звання, але я надіюсь і прикладу всі зусилля, щоб підняти свій рейтинг до вимогливих 2325 пунктів», – прокоментував Юрій Штомпель.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook