Вінниця прийматиме Кубок зі змішаних бойових мистецтв

У Вінниці пройде відкритий Кубок області зі змішаних бойових мистецтв за версією UFMMA.


Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA).


Турнір відбудеться спорткомплексі «Нокаут» (вул. Батозька, 2). Поєдинки почнуться другого жовтня.


Кубок слугуватиме відбором до складу збірної Вінницької області. Вона братиме участь в Чемпіонаті України з фрі-файту (український вид змішаних бойових мистецтв), що пройде 15-16 жовтня у Києві. А також в Кубку країни зі змішаних бойових мистецтв за версією UFMMA, який відбудеться 18 листопада в столичному Палаці спорту. Він слугуватиме відбором на Чемпіонат світу.
За словами організаторів, на змагання запрошуються всі охочі бійці. В першу чергу – представники спортивних клубів Вінниці та районів нашого краю.


«Є шість колективних членів обласної федерації. Це СК «Оріон» (Липовець), СК «У-Вей» (Стрижавка), СК «Січ», СК «Патріот» (обидва – Вінниця), СК «Лідер» (Калинівка) і СК «Тора каі» (Шаргород). Але запрошуємо взяти участь в Кубку області й усі інші клуби, які культивують змішані бойові мистецтва»

– сказав Вадим Кудіяров, голова Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA).


Призерів визначатимуть у багатьох юнацьких вікових категоріях (від 8 років) та серед дорослих. Очікується близько 150 учасників. Медалісти отримають грамоти і медалі. Спеціальними Кубками нагородять й трійку лідерів серед клубів-учасників.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook