Вінницький футбольний клуб «Нива» вдома розійшовся миром із «Поділлям» – 1:1

ФК «Нива» 6 березня провів черговий контрольний поєдинок. Вінницька команда на СК «Нива» грала проти «Поділля» (Хмельницький). Вона вийшла на поле в такому стартовому складі: Гурідов (в), гравець на перегляді, Попов, Дворовенко, Калітов, Федорук, Демченко, брати Брижчуки, Загорулько, Браславський. Після перерви на поле виходили: Подкуйко, Громок, Підопригора, Івашків.

«На початку гри господарям поля вдалося непогана комбінаційна така, яку вдало завершив Антон Брижчук. 1:0», — інформує пресслужба ФК «Нива».

Але перед перервою «Поділля» спромоглося відігратися. За словами тренерів, сталося це через помилку Владислава Дворовенка, який віддав невдалу передачу на Калітова. Більше голів не було забито. Отже, 1:1.

«Задоволений грою в першому таймі. Він вийшов для «Ниви» непоганим. За виключенням мілких помилок, які призвели до взяття наших воріт. А ось гра нивівців в другому таймі не задовольнила. Після перерви у нас були проблеми в середині поля. Зокрема, Давид Подкуйко не впорався зі своїми обов’язками», – сказав головний тренер «Ниви» Олег Шумовицький.

Вже відомий наступний суперник «Ниви» в контрольних поєдинках. Це «Черкащина-Академія». Вінничани гратимуть 13 березня на виїзді о 14.00.

Нагадаємо, “Нива” — “Поділля”: дербі у Вінниці відбудеться 6 березня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook