Вінницькі стрільці на третьому місці у Відкритому чемпіонаті України

Вінницькі спортсмени-стрільці посіли загальнокомандне ІІІ місце серед 20-ти областей у Відкритому чемпіонаті України зі стрільби кульової.

У змаганнях взяли участь понад 20 областей України, а загальна кількість учасників становила близько 300 осіб. Вінницькі спортсмени здобули золоті срібні та бронзові медалі. Відкритий чемпіонат України серед спортсменів 2000 р.н. та молодших зі стрільби кульової  проходив з 1 по 6 серпня у Вінниці на базі ФСТ «Динамо» та в Львові.

За підсумками змагань у Львові в розділі стрільба по рухомій мішені вінницькими спортсменами-стрільцями здобуто 10 золотих медалей та 6 срібних. Переможцями стали:

  • Даніленко Данил, Мельник Дмитро та Бондарчук Андрій у складі команди стали чемпіонами у вправах ГП-12, ГП-11А в командному заліку, а також Даніленко Данил 1 та 2 місця особисто;
  • Жученко Анастасія, Моісеєнко Марія, Панчук Дар’я у складі команди стали чемпіонками у вправі ГП-12 та срібними призерками у вправі ГП-11А, а Моісеєнко Марія  – два других місця особисто.

Також у стрільбі з пістолета, здобуто 1 золоту, 3 срібних медалі та 1 бронзова:

  • Пронь Анна стала чемпіонкою серед дівчат у стрільбі з пістолета на 10 м,
  • Мустафаєва Уляна стала бронзовою призеркою у вправі МП-10 (малокаліберний пістолет 25 м);
  • Мустафаєва Уляна, Пронь Анна, Панчук Вікторія срібні призерки у вправі ПП-3 (стрільба з пневматичного пістолета на 10 м). 

У Вінниці у стрільбі з гвинтівки, наші спортсмени вибороли 3 золотих, 1 срібну, 8 бронзових нагород: 

  • Кубов Назар, Бондарчук Вадим та Яцюра Павло стали чемпіонами у вправі МГ-6 (стрільба з МК гвинтівки на 50 м) та бронзовими призерами у вправі ГП-6 (пневматична гвинтівка 10 м);
  • Римська Дар’я, Яремчук Дар’я, Волковська Анна бронзові призерки у вправі ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки на 10 м), а також Римська Дар’я 2 місце у вправі МГ-6 (МК гвинтівка 50 м);
  • Римська Дар’я та Бондарчук Вадим стали бронзовими призерами у вправі ГП-міх (змішані пари пневматична гвинтівка 10 м).

За підсумками змагань Вінницька область посіла загальнокомандне 3 місце серед 20-ти областей України.

Нагадаємо, визначені фіналісти Кубка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook