Вінницькі спортсменки здобули призові місця на Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

Вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 за підсумками Чемпіонату України серед спортсменів з веслування на байдарках і каное здобули дві медалі: «срібло» та «бронзу». Турнір проходив в Умані серед хлопців та дівчат – 2000-2004, 2005-2006, 2007-2008 років народження.

Позмагатися за звання чемпіона приїхали понад 480 веслувальників з 9 областей України: Вінницької, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Одеської, Хмельницької, Волинської, Івано-Франківської.

Медалі розігрувалися на дистанціях 1000, 500 та 200 м в одиночках, двійках та четвірках.

Вінницю представляли вихованки МДЮСШ № 2 – відділення веслування на байдарках і каное. Дівчата показали гарні результати.

Так, Владислава Трохименко у категорії К-2 200 м стала володаркою срібної медалі (тренери О.П.Селезнев, К.О. Напольський). Спортивна пара Анастасія Пенедюк-Анна Надєжда у каное-двійці С-2 200 м посіли почесне третє місце (тренер Л.О. Козаченко).

«Спортсменки МДЮСШ №2 Влада Трохименко, Анастасія Пенедюк та Анна Надєжда брали участь у такого рівня змаганнях вперше та виступили на достатньо високому рівні. Сподіваємось, що зайняті місця спонукатимуть їх на більш високий результат у майбутньому», – зазначає в.о. директора МДЮСШ №2 Світлана Куліш.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook