Вінницькі борці здобули дві срібні нагороди на турнірі “Tallinn Open 2024”

Учасники з міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Вінниця” та спортивного клубу “Лідер” виділилися на турнірі “Tallinn Open 2024”, здобувши дві срібні медалі під час змагань.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Вінницька команда із восьми борців гідно представила Україну і наше місто на цьому престижному спортивному заході, де змагалися понад дві тисячі спортсменів із тридцяти восьми країн світу.

Тренують борців – Ігор Петрик, Артем Петрик, Вячеслав Орлюк, Валерій Білуха, Олександр Заєць та Вадим Голдзіцкий.

Наші хлопці змагались одночасно на 14 килимах. Провели від 8 до 9 борцівських сутичок, де показали усю свою майстерність.

Срібні медалі здобули Михайло Дідик у ваговій категорії 57 кг та Володимир Карпейчик у – 60 кг. А почесне п’яте місце – Арсеній Дишлов – 71 кг.

За словами Ігоря Петрика, спортсмени не зупинятимуться на досягнутому та продовжуватимуть підвищувати свою спортивну майстерність.

«Вітаємо спортсменів та їхніх наставників з успішним виступом на турнірі. Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити тренувальний процес та представляти нашу країну на міжнародній арені», – зазначив голова по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook