Вінницькі борці вражають: золото та бронза на міжнародному турнірі «Panevezys Open 2023»

Вперше беручи участь у міжнародному турнірі «Panevezys Open 2023» з греко-римської боротьби, вінничани вразили своєю успішністю. Вихованці тренерів міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» здобули чотири медалі – дві золотих і стільки ж бронзових.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Змагання проходили у литовському місті-побратимі Вінниці Паневежисі з 8 по 10 грудня. Як розповів тренер МК ДЮСШ «Вінниця» Вячеслав Орлюк, у турнірі взяли участь понад 250 борців із семи країн Європи, зокрема: Литви, Латвії, Данії, Сербії, України, Польщі та Норвегії.

Вінниця була представлена 8 спортсменами. Золоті нагороди на турнірі здобули Назар Бякін та Володимир Карпейчик. Хлопці майстерно провели всі сутички, демонструючи під час поєдинків складні кидки.

А бронзові медалі на рахунку Данила Калінчука та Арсенія Дишлова.

«Вінниця, вперше була представлена на цьому міжнародному турнірі. Його рівень досить високий, оскільки змагання проводяться щорічно. Традиційно на нього з’їжджаються досвідчені спортсмени», – відзначив тренер.

Він додав, що на фінальних сутичках та нагородженні був присутній голова муніципалітету міста Паневежис Ритіс Рачкаускас, із яким вінничани мали змогу поспілкуватися не лише про спорт, а і про наше місто в цілому.

«Ми відчули наскільки сильно тут підтримують нас та нашу країну в цей нелегкий час, – каже Вячеслав Орлюк. – Вдячні Вінницькій міській раді та комітету по фізичній культурі та спорту ВМР за можливість відвідати місто-побратим та налагодити зв’язки й не лише спортивні».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook