Вінницька «Нива» виграла у херсонського «Кристалу» з рахунком 4:3

Гра пройшла 16 вересня на Центральному міському стадіоні Вінниці. «Нива»  здобула перемогу у матчі проти херсонського «Кристалу» та проходить до третього кола Кубку.

Як повідомляє прес-служба ФК «Нива», в дебюті гри м’яч опинився у воротах «Ниви», але господарів в тому епізоді врятував свисток арбітра про офсайд.

Обмінялися суперники голами-близнюками, в обох випадках йшла подача від кута поля і вдала гра захисників атакуючої команди в завершенні.

Після перерви м’яч частіше перебував на половині поля господарів, але саме підопічним Олега Шумовицького вдалося вийти вперед. Атака вінничан була перервана захисником «Кристала», але гравець «Ниви» повернув м’яч у воротарський, де Микола Пастушенко впевнено розібрався в епізоді та збільшив рахунок 2:1 на користь «Ниви».

На 84 хвилині матчу Євген Терзі («Кристал»)  дальнім ударом відновив статус-кво, використавши сповна навіс з правого флангу та зрівняв рахунок: 2:2 в основний час.

В додатковий час рахунок гри не змінився. В серії післяматчевих пенальті вирішальним став промах Станіслава-Нурі Малиша. Отже, 4:3 по пенальті, і «Нива» проходить до третього кола Кубку.

Нагадаємо, “Нива” програла “Оболоні-2” з рахунком 1:3

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook