Вінничанка здобула «срібло» та стала Майстром спорту України

Вихованка Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 Тетяна Вітвіцька виконала норматив Майстра спорту України та здобула «срібло» на чемпіонаті України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Змагання проходять у Луцьку. Вінничанка Тетяна Вітвіцька виступає у найлегшій ваговій категорії 45 кг. У перший день турніру наша землячка за підсумками двоборства посіла другу сходинку п’єдесталу, піднявши 112 кг та виконала норматив Майстра спорту України.

Як зазначив тренер-викладач Петро Нагурний, Тетяна Вітвіцька розпочала тренуватись у Вінницькій міській дитячо-юнацької спортивної школи № 5 у березні 2021 та вже за 1,5 року зуміла виконати норматив кандидата у майстри спорту з важкої атлетики.

«В першу чергу налаштовував Тетяну на підняття ваги для нормативу Майстра спорту України, а вже потім призове місце. Радує, те що наша спортсменка змогла впевнено підняти штангу та досягнути потрібного результату», – говорить тренер МДЮСШ № 5 Петро Нагурний.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський привітав спортсменку та тренера з вагомим досягненням.

«Радіємо та цінуємо кожну перемогу! Вітаю тренера та спортсменку з результатом, адже коли досягаєш поставленої мети розумієш, що рухаєшся у правильному напрямі», – каже Сергій Краєвський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook