Вінничанина Дмитра Даниленко визнали кращим спортсменом вересня

Виконкомом ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» було визначено кращим спортсменом вересня Майстра спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное Дмитра Даниленка. Про це повідомляє відділення НОК України у Вінницькій області.

Він став срібним призером Кубку світу з веслування на байдарках і каное, що відбувся у місті Сегед (Угорщина) протягом 25 – 27 вересня. Вінничанин виступав у складі байдарки-четвірки на дистанції 500 метрів.

Для нього це був другий Кубок світу у спортивній кар’єрі. Перед цим він ставав восьмим в індивідуальній гонці К-1 на двісті метрів.

Дмитро займається веслуванням вже протягом дев’яти років. Виступає у складі збірної команди України під керівництвом старшого тренера Миколи Кремера.

У 2019 році Дмитро Даниленко завоював дві золоті медалі на Чемпіонаті України в індивідуальній дисципліні К-1 на дистанції двісті метрів та у командному запливі К-4 на дистанції п’ятсот метрів.

За словами спортсмена, його улюбленою дисципліною є спринт на дистанцію 200 метрів – К-1. Зараз Дмитро летить у складі команди на тренувальні збори у Туреччину, які слугують підготовкою до відбору на Олімпійські ігри.

Перед виступами за Національну Збірну команди України Дмитро тренується із партнерами у різних містах держави, у залежності від того, де проходять змагання.

Нагадаємо, у Вінниці завершився сезон веслування на байдарках та каное

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook