Вінничани здобули перемогу у Всеукраїнському юнацькому турнірі з футболу «Utmost Cup»

Завершився Всеукраїнський юнацький турнір із футболу «Utmost Cup». На старт вийшли 32 команди із різних регіонів України. Це були представники вікової категорії  U-11 (2009 р.н.) і молодші. Грали на спорткомплексі «Нива». Про це повідомляє Відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Спочатку пройшли поєдинки групового етапу. Один із фаворитів змагання, господарі поля із ДЮСШ «Прем’єр Нива», у групі послідовно здолали «Скалу» (Стрий), ДЮСШ № 15 (Київ) і «Десну-2» (Чернігів). Із різницею забитих і пропущених м’ячів 7:1 підопічні Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука вийшли до серії плей-офф.

Вінничани здобули перемогу у Всеукраїнському юнацькому турнірі з футболу «Utmost Cup»

 В поєдинках навиліт юні нивівці також продемстрували свій клас. Недарма «Прем’єр-Нива» U-11 раніше вже була переможцем і призером міжнародних і всеукраїнських змагань.  В 1/4 фіналу наша команда здолала «Восход» (Київ) – 1:0, а в ½ фіналу переграла «Спарту» (Чернівці) – 2:0.

Тим часом іншим фіналістом став столичний «Локомотив», який зміг подужати земляків із ДЮСШ № 25 – 1:0.

Як і передбачалося, фінальний матч вийшов дуже важким для обох команд. «Шальки терезів» коливалися то на один, то на інший бік. В підсумку вінничани змогли перемогти «залізничників» із рахунком 1:0 і стати абсолютними чемпіонами.

Вінничани здобули перемогу у Всеукраїнському юнацькому турнірі з футболу «Utmost Cup»

 На урочистому нагородженні відзначили кращих гравців змагання за амплуа. Серед них – і два представники   «Прем’єр-Ниви» U-11.  Роман Ковальов був визнаний найкращим захисником турніру, а Єгор Онищук – кращим гравцем Кубку.

Нагадаємо, У першості Вінницької області з дитячо-юнацької футбольної ліги поки лідирує Бершадь

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook