Вінничани вибороли золоті, срібні та бронзові нагороди на трьох Чемпіонатах України

Протягом 23 липня – 2 серпня в селищі Мангуш Донецької області пройшло відразу три чемпіонати України: з пауерліфтингу, «жиму лежачи» та «класичного жиму лежачи» серед всіх вікових груп. У чемпіонатах взяли участь представники 22 регіонів України, близько 130 учасників.

Змагання відбулися із дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог: не більше 50 осіб у кожній групі учасників, дотримання соціальної дистанції, застосування засобів індивідуального захисту, доступність дезінфекторів тощо.

На чемпіонаті України  з пауерліфтингу серед чоловіків вінничанин Коломієць Віталій (МСУМК) виборов друге місце у ваговій категорії до 83 кг.

У перший день Чемпіонату України з класичного «жиму лежачи» вінницькі спортсмени підтвердили статус лідерів. В категорії до 74 кг золото здобув ЗМСУ Чупринко Іван, срібло у Бондарчука Ігоря. У категорії до 93 кг бронзову нагороду виборов Слободяник Віктор. У категорії до 83 кг до останнього підходу боролися Добриднюк Володимир та Антошко Денис і лише кілька кілограмів завадили останнім піднятися на п’єдестал.

На Чемпіонаті України з «жиму лежачи» у категорії до 74 кг ЗМСУ Чупринко Іван виборов 1 місце. А у заключний день змагань бронзову нагороду завоював Тетерук Олександр у категорії 120+ кг.

Нагадаємо, іменем вінницької футбольної «Ниви» назвали зірку в сузір’ї Фенікса.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook