Вінничани успішно виступають на відкритому Кубку України з олімпійських вправ зі стрільби кульової

В змаганнях, які відбуваються з 13 по 18 листопада у Львові, беруть участь спортсмени з 18 областей нашої держави. Під час відкритого кубку України з олімпійських вправ зі стрільби кульової спортсмени змагаються у стрільбі з гвинтівки, пістолета, стрільбі по рухомій мішені. Загалом в особистому заліку за перемогу боротимуться близько 300 спортсменів.

Вінниччину представляє команда збірної області у складі 20-ти спортсменів. Вінничани вже виступили успішно у стрільбі з пістолета та по рухомій мішені:

  • МСМК Лєбєдєва Дарина у фіналі виборола срібну нагороду у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м.;
  • МС Крепостняк Павло у фіналі виборов бронзову нагороду у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м.;
  • Лєбєдєва Дарина та Крепостняк Павло у змішаній вправі ППо-МІКСТ у фінальній боротьбі за золото вибороли срібні нагороди, поступившись команді Києва;
  • МС Мельник Дмитро став абсолютним чемпіоном у стрільбі по рухомій мішені у вправах ГП-12, ГП-11А з пневматичної гвинтівки на 10 м.

Також успішно виступили у даних змаганнях МС Кириленко Богдан, КМС Пронь Анна, а наймолодші учасники змагань Бондарчук Андрій та Левченко Леонід (по 13 років) принесли додаткові бали з ВСМ у скарбницю Вінницької області.

Наразі продовжуються змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, де наступних два дні вінничани боротимуться за призові місця та за право увійти до складу національної збірної команди України.

Нагадаємо, вінничанин Геннадій Маслєнніков представить Україну на Чемпіонаті Європи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook