Кубок президента федерації волейболу

В Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького відбувся другий щорічний турнір – Кубок президента федерації волейболу Вінниччини, приурочений до Дня народження Сергія Миколайовича Кушніра.

Суддями змагань стали голова арбітражної комісії Вінницької області Віталій Копач та новоспечений заступник президента ФВВ з організаційних питань Олександр Краєвський.

Турнір вже традиційно відрізнявся дружньою атмосферою. На волейбольному майданчику в центрі Вінниці зібралися друзі та хороші знайомі, які були раді в черговий раз зіграти один проти одного.

Четверте місце посіли юні волейболісти з ВК «Серце Поділля-2». Бронзові нагороди завоювали гравці команди «Локомотив». У фінал, як і торік, потрапили ВК «Браїлів» та ВК «Вінниця-Батьківське поле». Не зважаючи на неймовірно запеклу боротьбу та жагу до перемогу, реванш браїлівцям взяти не вдалося. В результаті ВК «Браїлів» повезе додому срібні нагороди, а гравці ВК «Вінниця-Батьківське поле» знову стали переможцями Кубка президента ФВВ.

Організатори визначили кращих волейболівстів турніру. Кращим нападником став Павло Сіденко (ВК «Локомотив»), кращим зв’язуючим – Ігор Рак (ВК «Браїлів»), а MVP Кубку (найцінніший гравець) – Ігор Новіков (ВК «Вінниця-Батьківське поле»).

Призери, переможці та кращі гравці отримали кубки і грошові нагороди.

Нагадаємо, уперше в історії вінницького футболу як асистент арбітра в Лізі Чемпіонів УЄФА дебютував наш земляк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook