Віктор Нижник є арбітром Української Прем’єр-ліги

Вінницький футбольний арбітр вперше в історії судив найвизначніше футбольне змагання – Лігу Чемпіонів УЄФА. Це відбулося на стадіоні імені Тофіка Бахрамова в Баку.

Вінничанину довірили судити матч першого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів УЄФА між “Карабахом” з Азербайджану та “Сілексом” з Північної Македонії. Він закінчився перемогою господарів із рахунком 4:0.

Обслуговувала гру бригада арбітрів з України на чолі із Ярославом Козиком із Мукачева. А для нас ця зустріч була взагалі особливою. Адже вперше в історії вінницького футболу в якості асистента арбітра (бокового судді) в Лізі Чемпіонів УЄФА дебютував наш земляк – Віктор Нижник. Це сталося невипадково, адже Віктор Нижник є арбітром Української Прем’єр-ліги. Тобто найбільш рейтинговим футбольним арбітром Вінниці на сьогоднішній день.

Фахівці та вболівальники вінницького футболу виявилися задоволеними цією подією.

-Вітаємо пана Віктора з дебютом в Єврокубках й бажаємо не зупинятись на досягнутому і, як мінімум, попрацювати на фіналі Ліги чемпіонів, – каже прихильник вінницького футболу Роман Буга, який нині працює в Північній Македонії.

Довідка «Міста»

Віктор Олександрович Нижник народився 31.01.1985 року. В юності займався футболом у ДЮСШ «Нива-Світанок» із Вінниці (2001 – 2002 роки). Футбольним суддею працює із 2006 року. Обслужив понад 125 матчів, у тому числі й Української Прем’єр-ліги.

Нагадаємо, вінничани привезли «золото» з відкритого кубку з веслувального слалому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook