В одному з округів Вінниці розпочав працювати інструктор по спорту  

Близько місяця тому у Деснянському старостинському окрузі розпочав свою роботу інструктор по спорту. Він організовує та проводить фізкультурно-оздоровчі заходи та надає спортивні послуги дітям за місцем проживання.

«Цього року планувалося ввести три посади інструкторів по спорту на приєднаних територіях – у Стадницькому, Деснянському та Вінницько-Хутірському округах. На даний час уже працює інструктор по спорту у Десні. В інших округах із часом ми це питання вирішимо, адже на цих територіях діти теж мають отримувати послуги кваліфікованих спортивних спеціалістів», – говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Робота інструктора по спорту полягає у тому, що він організовує роботу з дітьми територіального округу, проводить тренування, заходи та змагання для дітей із різних видів спорту. Талановиту та обдаровану молодь згодом відбирають до міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Руслан Попович, так звати інструктора по спорту, який працює на базі міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 і безпосередньо у Деснянському окрузі. Сам він займався і продовжує займатись футболом.

«Людина, яка сама є спортсменом, знає, яким чином прищепити дітям любов до спорту. Ми ж своєю чергою створюємо усі умови для розвитку спорту на приєднаних територіях. Адже нам важливо, щоб наша дітвора фізично розвивалась та вела здоровий спосіб життя», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Зазначимо також, що заняття проводять безкоштовно.

Інструктор по спорту заохочує та залучає молодь округу до занять фізичною культурою та спортом, забезпечує пропаганду здорового і безпечного способу життя.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook