«Utmost Cup»: Кубок здобули столичні «атлети»

У Вінниці, на базі СК «Нива», тривають міжнародні футбольні змагання серед юнаків «Utmost Cup». Турніри відбуваються за підтримки міського голови Сергія Моргунова і міської ради, благодійного фонду «Вінниця-комфортне та безпечне місто», адміністрації ДЮСШ «Прем’єр-Нива». А організаторами є тренери нивівської спортшколи Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук.

Минулого тижня фінішував турнір серед футболістів 2007 р.н. У ньому зіграли 16 команд із 10 областей України.
Боролися й дві вінницькі команди. «Прем’єр-Нива» посіла шосте місце, ОДЮСШ Блохіна-Бєланова – сьоме.

– Команди цього віку грають у ДЮФЛ України. В нашому турнірі 2007 р.н. виступають команди еліт-ліги, вищої і першої ліг. «Прем’єр-Нива» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова виступатимуть в еліт-лізі. А «Utmost Cup» слугував для них підготовкою до чемпіонату України, – сказав Олександр Гайдаржи.

В фіналі зустрілися столичний «Атлет» і ДЮСШ № 2 (Луцьк). Більшу частину матчу кияни програвали. Але на фініш із пенальті зрівняли рахунок, а під завісу гри вирвали перемогу – 2:1. В поєдинку за третє місце зустрілися дві столичні команди. КДЮСШ «Чемпіон» здолав «Локомотив» – 2:1.

Призери отримали Кубки, комплекти форми і м’ячів, медалі і дипломи. Було відзначено й кращих футболістів турніру за амплуа. Нагородження проводили заступник голови міськспорткомітету Роман Семчук, заступник директора ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Шикір, організатор Олександр Гайдаржи, керівники БФ «Вінниця-комфортне та безпечне місто» Андрій Ковальов і Катерина Поджаренко.

Нагадаємо, вінницькі легкоатлети вибороли на чемпіонаті області два «золота» і два «срібла».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook