Уболівальницька спільнота визначила кращих гравців “Ниви” у 2019 році


Уболівальницька спільнота “Зелено-біла сім’я з міста над Бугом”, проаналізувавши футбольний 2019 рік, вирішила відзначити кращих гравців “Ниви” у ньому. Це півзахисник Тимофій Брижчук і воротар Максим Гурідов. Вони отримали в дарунок книги з історії вінницької команди майстрів.

  • Щиро вдячний всім уболівальникам за нагороду, мені дуже приємно. Користуючись нагодою, хочу вибачитися за ті результати, які ми показували в цьому сезонні. Обіцяю, що у весняній частині ми докладемо максимум зусиль, щоб змінити своє поточне місце в турнірній таблиці, – сказав Тимофій Брижчук.
  • Хочу привітати всіх уболівальників із закінченням футбольного року і подякувати за підтримку у важкі для команди часи. Дякую за подарунок, цікаво буде дізнатись про знаменитих футболістів вінницької “Ниви”, – зазначив Максим Гурідов.
  • Як усім відомо, стабільний і надійний воротар, це вже півкоманди! Якби не Максим Гурідов, то “Нива”, швидше за все, пропустила б удвічі більше. І відповідно очок було б менше, – коментує лідер уболівальницької спільноти “Зелено-біла сім’я з міста над Бугом” Віталій Шкурак.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook