У Вінницькій спортивній школі №6 провели шаховий спаринг-турнір

Днями у Вінниці відбувся відкритий шаховий спаринг-турнір серед Кандидатів у Майстри спорту і Майстрів спорту України. Захід провели у міській дитячо-юнацькій спортивній школі №6. Участь у турнірі взяли 10 учасників: 4 Майстри спорту України та 6 Кандидатів у Майстри спорту України.

У комітеті по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради зазначають, що перше місце у спаринг-турнірі з шахів виборов старший тренер-викладач МДЮСШ №6, Майстер спорту України Володимир Вусатюк. Друге місце посів директор МДЮСШ №6, Майстер спорту України Микола Боднар. Третє місце зайняв Олег Биковський – Майстер спорту України.

Голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський розповідає, що шахові турніри та змагання у спортшколах міста проводять щомісяця. І наприкінці червня пройде ще один відкритий шаховий турнір у МДЮСШ №6.

«З 23 по 26 червня у Вінницькій ДЮСШ №6 відбудеться відкритий шаховий турнір з класичних шахів. Початок – о 15:00. До участі запрошуються всі кваліфіковані шахісти. Змагання пройдуть з обрахунком українського рейтингу за швейцарською системою з 9 турів. Контроль – 1 год. +5 сек. кожному учаснику на всю партію», – каже Сергій Краєвський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook