У Вінниці триває відкритий міський Новорічний турнір із боксу

У Вінниці триває відкритий міський Новорічний турнір із боксу. Протягом двох днів на ринзі змагаються юнаки 2011-2012, 2013-2014 років народження. Турнір – щорічний. Його незмінними організаторами виступають комітет по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Вінниця» та Федерація боксу Вінницької області.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

На спортивну подію до Вінниці з’їхалися 150 юних боксерів з Жмеринки, Бару, Іллінців, Хмільника, а також ДЮСШ «Десна» Стрижавської селищної ради. Наше місто представляють спортсмени: міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця», обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та вихованці спортивного клубу «Взаємодія».

Юнаки змагаються у 28 вагових категоріях, їх результати оцінюють 15 суддів. Головний суддя турніру – Борис Миколюк, секретар – Олег Марковський. Організацією також займається старший тренер Вінницької області серед юнаків та тренер-викладач вищої категорії МК ДЮСШ «Вінниця» Денис Осадчук.

«21-й відкритий міський Новорічний турнір із боксу серед молодших юнаків уже став традиційним спортивним святом, яке об’єднує молодь, сприяє пошуку талановитих боксерів та підтримує розвиток цього захопливого виду спорту. Основна мета турніру – популяризувати бокс серед молоді та створити необхідні умови для розвитку спортивного потенціалу», – говорить Олег Марковський.

А голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський підкреслив, що з кожним роком турнір набуває все більшого визнання, а учасники отримують не тільки незабутні враження, а й можливість реалізувати свій потенціал.

«Важливо підкреслити, що бокс – не тільки фізична активність, а й спосіб виховання характеру та дисципліни. Учасники турніру демонструють свою техніку боксування, також навчаються важливим навичкам, таким як володіння собою, взаємодія з командою та робота над власними недоліками. Однією з ключових ідей турніру є підтримка бажання молоді досягти високих спортивних результатів. Відзначаючи відданість спорту та талановитість молодших боксерів, ми створюємо умови для того, щоб мрія про Олімпійське золото стала реальністю, – зазначив Сергій Краєвський. – Ми віримо, що кожен учасник цього спортивного заходу може стати частиною великої історії українського боксу».

У підсумку змагань юні боксери отримають грамоти, нагороди та подарунки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook