У Вінниці понад 60 спортсменів взяли участь у відкритому турнірі з настільного тенісу

У Вінниці відбувся відкритий турнір з настільного тенісу присвячений Новорічним святам. Участь в ньому взяли 65 спортсменів.

Про це Суспільному розповів організатор змагань Олег Мудрий.

Учасники турніру змагалися у трьох категоріях:

  • Чоловіки аматори;
  • Жінки аматори;
  • Профі.

Серед учасників змагань Інна Бондар. Дівчина активно займається спором та бере участь у змаганнях різного виду. Настільним тенісом дівчина займалася ще у шкільні роки. У категорії “жінки аматори” вона посіла перше місце.

“Організація змагань на хорошому рівні. Перемога далася дуже важко, суперниці були дуже сильні і абсолютно різні за своєї технікою, тактикою та психологічним настроєм. Але я кожну гру грала як останню тому і певне все вдалося. Я вчитель фізичної культури, тому завжди маю тримати форму”, — розповіла учасниця турніру Інна Бондар.

У категорії “Чоловіки аматори” перемогу здобув Олександр Кухарець. Каже, настільним тенісом почав займатися ще зі школи. Зараз підтримує форму.

“Турнір сподобався. Я зіграв 5 ігор. Були легкі та важкі суперники, з якими було складно. Давно уже не грав. Зрозумів, що навики втрачаються, тому вирішив взяти участь у змаганнях, щоб трішки згадати усе і удосконалити свою гру”, — розповів Олександр Кухарець.

Найкращим серед професіоналів став Максим Рубанов. У фіналі здолав суперника із рахунком 3-1. Чоловік займається настільним тенісом понад 10 років. За цей час спортсмен став багаторазовим чемпіоном у Вінницькій області, призером міжнародним змагань та виграв третє місце в Чемпіонаті Східно-Європейської Ліги.

“Фінал був важкий, дуже напружений. Але в запеклій боротьбі за перше місце мені вдалося здобути перемогу”, — зазначив Макисм Рубанов.

За словами організатора змагань Олега Мудрого, у Вінниці багато спортсменів з настільного тенісу, які показують високий рівень. Тож турнір влаштували для популяризації цього виду спорту.

“Турніри з настільного тенісу часто проводяться у категорії “Профі”, а для аматорів таких змагань мало. Це круто, коли людина, яка грала настільний теніс ще в дитинстві або нещодавно, може позмагатися з іншими спортсменами та перевірити свй рівень гри”, — зазначив Олег.

Призери турніру отримали нагороди: медалі, кубки та абонементи “Tennis hub”. Також абонементи на особисті на групові тренування з КМС України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook