У Вінниці можна кинути виклик шаховим гросмейстерам та виграти 200 тис. грн

У Вінниці організовують бліц-матч для всіх любителів шахів, де можна кинути виклик шаховим гросмейстерам та виграти 200 тис. грн.

“Вірус – вірусом, карантин – карантином, а шахове життя на Вінниччині не повинно зупинятися. Найкращі шахісти – шахові легенди Вінниччини (при житті) 39-ти річний Сергій Федорчук і 23-ти річний Ілля Нижник викликають на бліц-матч всіх любителів шахів. Кожен може викликати на матч одного з провідних гросмейстерів світу та спробувати свої сили і, що особливо важливо, покращити своє матеріальне становище”, – інформує президент федерації шахів Вінниці та організатор матчу Микола Боднар.

За його слова, щоб стати учасником потрібна ставка – 1 тис. грн., проти 200 тис. грн. гросмейстера. Матч із 20 партій, контроль часу – 2 хвилини кожному учаснику партій без додавання (щоб виключити можливість читерства).

Запис учасників та деталі матчу по е-мейл: [email protected]

Заявки можуть подавати учасники з українським рейтингом не вище 2400 пунктів. Кількість матчів – 10, тому поспішіть записатись. Початок 1 квітня о 12.00 на шаховому сайті chess.com.

Нагадаємо, на Вінниччині діти змагалися із дорослими шахістами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook