Триває реконструкція СК «Здоров’я»: там зможуть одночасно займатися 300 спортсменів

Наразі триває реконструкція спорткомплексу «Здоров’я», що у Вінниці. На об’єкті виконуються роботи із благоустрою, підготовка під влаштування доріжок із тротуарної плитки, а також підготовка приміщень під фінішне опорядження, прокладання силових кабельних ліній.

Особливість СК «Здоров’я» – заклад адаптують для потреб людей з інвалідністю. Частину площі відведуть для Вінницького регіонального центру «Інваспорт».

Загальна кошторисна вартість СК «Здоров’я» становить 40 млн. грн. У попередні роки було виконано роботи на суму 30 млн. грн, а цьогоріч на реконструкцію спорткомплексу передбачено більше 10 млн. Роботи ведуться у співфінансуванні із Державним фондом регіонального розвитку.

За словами начальника спортуправління ОДА Сергія Чернявського, у СК «Здоров’я» буде забезпечено можливість тренуватися із 7 олімпійських та неолімпійських видів спорту, а також із 3 – 4 видів спорту для осіб з інвалідністю. Загалом, спортсмени зможуть відвідувати заняття з волейболу, баскетболу, футзалу, бадмінтону, тенісу, боксу та боротьби. Також тут планується і створення бази для велосипедистів.

За попередніми розрахунками, у спорткомплексі «Здоров’я» зможуть одночасно займатися близько 300 спортсменів. Його також зможуть відвідувати близько 1,5 тисяч дітей з дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook