Тріумф чернівецьких ветеранів: чемпіонат Вінниччини з футзалу серед гравців старше 40 років

В спорткомплексі «Колос» провели фінальний етап чемпіонату Вінниччини з футзалу серед ветеранів (старше 40 років). Проведенням змагання опікувалася обласна Асоціація футболу.

Перемога зі стовідсотковим результатом

На старт вийшли чотири колективи – «Бершадщина», ФК «Хмільник», «Ветеран» (Чернівці) і «Патріот» (Тульчин). Ще дві команди (із Тростянця і Козятину), які мали право грати в фінальному етапі, не змогли приїхати до Вінниці.

Медалі розігрувалися за коловою системою. На старті лідерство захопила команда із Чернівців. Вона здолала бершадців – 4:2 і хмельничан – 2:1. В завершальній грі лідери зустрічалися проти тульчинців. Цей двобій був практично рівним, але «Ветерану» все ж вдалося втримати перемогу – 5:4. Він і здобув золото зі стовідсотковим результатом.

-Ми регулярно беремо участь в турнірах ветеранів. Приміром, торік на Всеукраїнських змаганнях в Берегово показали другий результат. Нещодавно їздили у Приморськ (Запорізька область), де не змогли вийти до фіналу, – каже капітан команди «Ветеран» Віталій Їжаківський.

Пандемія вплинула на масовість

Доля срібла вирішувалася у останній грі іншої пари команд. Хмельничани забили бершадцям п’ять «сухих» м’ячів, після чого дозволили собі трохи розслабитися. В підсумку – 5:2 на їхню користь. «Бершадщина» із однією перемогою і двома поразками залишилася на третій сходинці турнірної таблиці.

Нагородження провів спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко. Призери отримали красиві Кубки і медалі.

–Зазвичай наші ветеранські змагання починаються в березні. Але пандемія вплинула на масовість нинішнього чемпіонату. Тому наступного року спробуємо збільшити кількість учасників хоча б вдвічі, – зазначив Ігор Павленко.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook