Старт «ЕМС-Поділля»:  незважаючи на два видалення, врятували гру

Вінницький жіночий футбольний клуб «ЕМС-Поділля» провів стартову гру вищої ліги чемпіонату України. Вдома, на СК «Нива», вінничанки розійшлися миром із «Ладомиром» (Володимир-Волинський).
Матч першого туру «ЕМС-«Поділля» мав проводити у Чернівцях проти «Буковинської надії». Але його перенесли на 24 жовтня через потрапляння того регіону до «червоної зони» щодо поширення коронавірусної інфекції. Тому поєдинок проти «Ладомира» став стартовим для вінничанок у сезоні.
Суперник із Володимира-Волинського є досить непростим, адже він регулярно потрапляв до першої п’ятірки команд вищої ліги у попередні три сезони. Для порівняння: «ЕМС-«Поділля» в минулому чемпіонаті посів 9-у сходинку в турнірній таблиці.

На жаль, господарки поля пропустили вже на першій хвилині, із пенальті. Його було призначено за фол в карному майданчику Наталії Чурікової. 0:1.

Далі гра була приблизно рівною. Але в другому таймі (на 53-й і 75-й хвилинах) арбітр видалив із поля двох вінницьких футболісток. Марія Вакалюк отримала пряму червону картку за незгоду із рішенням рефері. А Юлія Левчук була вимушена піти з поля через другий «гірчичник».

Здавалося, доля гри вже вирішена. Але жіночий футбол в черговий раз вразив свою непередбачуваністю. На фініші поєдинку, після подачі кутового і скидки головою від Юлії Христюк Анна Лемещак із кількох метрів «розстріляла» ворота гостей. Із рахунком 1:1 гра й завершилася.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook