Стала чемпіонкою Суперліги

Баскетболістка із Бару Ольга Краєвська

25-річна майстер спорту із Бару Ольга Краєвська. цього сезону вона стала чемпіонкою України (Суперліга). Останні три роки Ольга Краєвська виступала за «Київ-Баскет». За цей час столичний клуб двічі виборов медалі найвищого гатунку у внутрішньому чемпіонаті, а торік посів там друге місце.

–Цього року чемпіонат України завершився достроково. «Київ-Баскет» перед карантином йшов без поразок, і нам присудили перемогу в турнірі. Сезон для нас склався добре, – розповіла Ольга Краєвська. – На жаль, не вдалося виграти Кубок України, ми навіть не вийшли до фіналу. Дуже образливо поступилися «Чайці» (Бердянськ). В тому матчі я не грала через травму пальця.

За словами барчанки, в цьому сезоні в складі БК «Київ-Баскет» було багато сильних і талановитих гравців. Недарма саме цей колектив був базовим для команди, що готувалася до відбору на Олімпійські ігри-2020 із баскетболу 3 x 3.

Ольга Краєвська постійно виступала за юнацькі, молодіжну і жіночу збірні України. Залишається в національній команді й зараз.

Нині барчанка є вільним агентом. Контракт із БК «Київ-баскет» розірвано. Ольга Краєвська не проти залишитися в цьому клубі. Але попереду – перемовини із керівництвом БК.

Чоловік спортсменки Роман – баскетболіст-аматор. Раніше він грав за університетську команду, нині виступає на любительському рівні. Дітей у родині поки немає.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook