Спортсмени Вінниччини здобули ряд перемог у Всеукраїнських турнірах

У чемпіонаті України з велоспорту (велокрос), який нещодавно завершився у Кропивницькому, взяли участь понад 250 спортсменів з 20 обласних збірних команд. Спортсмени Вінниччини посіли третє місце в естафеті серед юніорів у складі: Корзінін Юрій, Ткаченко Володимир, Зозуля Андрій, Гальчевський Назар.

Так 1 листопада у Луцьку відбувся Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «Магістр». В змаганнях взяли участь близько 100 юнаків та дівчат віком від 8 до 15 років. серед них – 12 вихованців клубу бойових мистецтв « Гепард» з Вінниччини. В результаті наші бійці здобули 5 нагород. Переможцями турніру стали Очеретний Ростислав (вікова група 14-15 років, до 50 кг) та Бойчук Мирослава (вікова група 12-13 років, 45 кг). Срібні нагороди здобули: Тарасенко Юрій ( вікова група 10-11 років, до 40 кг), Бойчук Володимир (14-15 років, до 45 кг), Єкімцов Костянтин ( 14-15 років, до 70 кг).

Також наші спортсмени отримали окремі нагороди за кращі поєдинки та волю до перемоги.

В с.Тимченки Зміївського району Харківської області  завершився чемпіонат та Кубок України зі спортивного орієнтування (24-годинний рогейн). Участь у змаганнях взяла МСУ Анастасія Басюк і виборола І місце в категорії серед дорослих спортсменів (жінки, еліта) і І місце в абсолютній категорії (серед усіх вікових груп).

У Вінниці, на базі «Динамо», пройшов чемпіонат України з кульової стрільби із пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2002 року народження і молодших.

В загальнокомандному заліку перемогу виборола збірна Вінниччини. Срібло в активі спортсменів команди столиці. Замкнули трійку призерів спортсмени Одещини.

У вінничан особливо вдало виступили дівчата. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на десять метрів майстри спорту Дарина Римська, Ганна Волковська та Вікторія Павлюк принесли збірній області золото. В особистому заліку знову відзначилася Дарина Римська. Разом із Олександром Стасюком вона тріумфувала і в змаганні змішаних пар. Щоправда, тут на свій рахунок вони записали бронзові медалі, які багато в чому визначили підсумковий результат.

Також треті місця завоювали майстер спорту Дарина Яремчук, кандидатка у майстри спорту Софія Добржанська та Марія Кравчук.

Нагадаємо, вінничанка Анастасія Басюк виграла всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook