Спортсмени почистили берег Південного Бугу

Із нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища Вінницьке відділення НОК України у провело екологічний захід щодо збереження чистоти екології та її очищення.

В ньому взяли участь заслужений майстер спорту України з плавання, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор, голова відділення НОК України у Вінницькій області Павло Хникін, майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної ходьби, учасник ХІХ Олімпійських ігор у Пекіні, неодноразовий чемпіон України Андрій Ковенко, працівники регіонального відділення НОКУ. А також сім’я Павла Хникіна: донька Ліза, дружина Світлана і син Віктор, який є майстром спорту з плавання і чемпіоном України.

Цього року регіональне відділення поставило собі за мету очистити від сміття берег річки Південний Буг. Кожен із учасників заходу ретельно оглядав територію та збирав у пакети сміття. В підсумку спільними зусиллями вдалося очистити від сміттєвих забруднень значну територію поруч із нашою річкою. В цих місцях часто відпочивають люди, тому стежити за чистотою – важливе завдання щодо збереження екології.

Усе сміття зібрали до купи та вивезли на сміттєзвалище. Учасники заходу отримали задоволення від очищення природи та захоплювалися її красою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook