Спортивні зали ще закриті

В зв’язку із послабленням карантину в Україні дозволені тренування професійних команд на закритих базах. У Вінниці близько десятка клубів із ігрових видів спорту, які виступають в чемпіонатах України і на міжнародному рівні.

Гравці клубу першої ліги із гандболу ГК «Вінниця» (ВДПУ-МДЮСШ № 3) намагалися підтримувати фізичну форму під час карантину. Щодо групових тренувань, то поки такої можливості у вінницьких гандболістів немає.

-Чекаємо, коли відкриють спортивну залу СК «Нокаут». Тоді й почнемо тренуватися всією командою. Бо до спортзали у педуніверситет ми навряд чи потрапимо у найближчий час. Там студенти навчаються дистанційно, – інформує головний тренер ГК «Вінниця Наталія Свірщук.
Віце-президент клубу із американського футболу «Вінницькі вовки» Євген Хомин повідомив, що чекає поновлення тренувань.

-Наш клуб – непрофесійний. До того ж у Вінниці немає закритих від інших спортсменів баз. Тому поновлення тренувань для «вовків» – під великим питанням. Взагалі цього року чемпіонати України із американського футболу серед дорослих, жінок і дітей навіть не розпочалися. В зв’язку із карантином всі ігри перенесені на осінь, – прокоментував Євген Хомин.

Керівник жіночого баскетбольного клубу вищої ліги «Вінницькі блискавки» Олександр Аносов поінформував, що наразі немає умов для поновлення тренувань.

-Ігрові зали наразі закриті, чекаємо їхнього відкриття. Тому тренуватися поки що не збираємося, – зауважив Олександр Аносов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook