Силу та майстерність на «швидкій воді» продемонстрували вінничани на Відкритому Кубку міста з веслувального слалому

Днями у с. Сокілець Вінницького району відбувся Відкритий Кубок міста з веслувального слалому. На старт змагань вийшли 55 спортсменів, серед яких були й вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2. На «бурхливій воді» вони вибороли 18 медалей. Переможницею змагань у чотирьох категоріях стала Ангеліна Харламова, яка здобула чотири «золота».

Завдяки настановам тренерів-викладачів МДЮСШ №2, наші спортсмени зуміли продемонструвати свою силу та майстерність, сміливість і наполегливість.

Підготував своїх вихованців до Відкритого Кубку старший тренер-викладач Євген Туркенич разом із колегами – тренерами-викладачами Володимиром Петренком, Іриною Харламовою та Сергієм Горільчаним.

Зокрема, на змаганнях відзначився Кирило Кушнір, який на дистанціях слалом клас човнів С1 здобув «золото», а на дистанції слалом 2 – «срібло». Олександр Федоренко став першим у кваліфікації К1 та другим у класі С1, а третю сходинку посів Вадим Бондар.

На байдарка-одиночках бронзові нагороди отримали Денис Артюнін та Богдан Поліщук, який до того ж посів третю сходинку у кваліфікації слалом 2 (К1 чоловіки).

Також одне «срібло» та три «бронзи», за результатами турніру, виборола Наталія Нелюбій. А Марія Гвоздєва у категорії С1 здобула срібну медаль.

«Завдяки тренерам-викладачам у наших дітей гартується сила волі та характер. Ми підтримуємо наших спортсменів, створюючи належні умови для їхнього тренувального та змагального процесу», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Усі учасники отримали грамоти та медалі, а призери – подарунки від комітету по фізичній культурі та спорту.

На відкритій воді планується проведення іще одних змагань – «Закриття сезону».

У зимовий період спортсмени тренуються у тренажерному залі, підтримуючи свою формую.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook